Schilderen op nummer voor kinderen | Thema: Unicorn - Eenhoorn | Afmeting: A4

€ 3,69

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Ontdek je graag keer op keer de creatieve zijde van jezelf? En ben je benieuwd tot welke prachtige schilderijen dit kan leiden? Dan is schilderen op nummer echt iets voor jou!

Iedereen is in z’n vrije tijd op zoek naar nieuwe hobby’s. Het vinden van leuke dingen om te doen is niet altijd even makkelijk. Maar hetgeen wat keer op keer een absolute schot in de roos blijkt te zijn, is schilderen op nummer.

Met deze innovatieve manier van schilderen ben ook jij in staat om een kunstwerk te creëren dat niet onderdoet voor professionele schilders. Bovendien werkt het zeer ontspannend en levert het een heerlijk gevoel op wanneer je je eindresultaat bereikt.

Hoe werkt schilderen op nummer precies?
Op het doek is een bepaalde afbeelding zichtbaar met afgebakende vakjes. Elk vakje heeft een bepaald nummer, dat correspondeert met een verfpotje. Hierdoor weet je precies op welke plek een bepaalde kleur moet komen. Zo ga je heel makkelijk aan de slag met het volbrengen van jouw persoonlijke kunstwerk. De ideale manier om schilderen makkelijk te maken!

Hoge kwaliteit verf
Deze verf is van een dermate hoge kwaliteit, dat het eindresultaat verbluffend gaat zijn. Een prachtige combinatie van kleuren, die je op veel verschillende manieren positief zal verrassen. Ontdek zelf hoe mooi een zelfgeschilderd schilderij eruit kan zien door te schilderen op nummer.

Voor iedereen geschikt
Het leuke aan schilderen op nummer is dat echt iedereen eraan kan beginnen. Het is niet voor niets dat deze hobby steeds populairder begint te worden. Het is de ultieme manier om op eigen kracht iets moois te creëren. Van oudsher heeft het altijd een bepaalde aantrekkingskracht om zelf dingen te bouwen, in elkaar te zetten of te knutselen. Schilderen op nummer is daar het perfecte voorbeeld van.

Alles-in-1 pakket
Verder is het natuurlijk extra fijn wanneer je in één keer alles in huis haalt. Schilderen op nummer is met dit alles-in-1 pakket dan ook direct mogelijk. Je vindt alles terug wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Hoge mate van creativiteit
Wat je direct gaat zien op het moment dat je met deze canvas aan de slag gaat, is dat er een hoge mate van creativiteit in je schilderij zit. Dit maakt het alleen maar leuker om er direct mee te starten en alle vakjes op de juiste manier te schilderen. Zo kom je binnen een mum van tijd tot een zeer creatief schilderij dat bij veel mensen in de smaak gaat vallen.

Wat je geleverd krijgt
-> Schilderdoek Unicorn met nummer, afmeting A4
-> Verfpotjes met nummers
->
Penselenset
-> Gekleurd minivoorbeeld

Tevredenheidsgarantie
We vinden het erg belangrijk dat je ook echt blij bent met deze set voor schilderen op nummer. Heb je dus nog vragen of behoefte aan hulp? Dan kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen.